How to Sell Your Property

Voor het grootste deel van het verleden, hebben veel mensen ongetwijfeld te maken gehad met een obstakel in hun poging om hun huis te verkopen. Dit is vooral het geval als de woning in de huurperiode is, omdat de banken een periode hebben dat zij de woning voor de huur zullen aanhouden. Echter, in dit geval, een appartement huis, lijkt het alsof dit eens langdurige proces is veel gemakkelijker voor de bank om nu te doen dan door te gaan met het invullen van formulieren vóór de vervaldatum. Het is om deze reden dat er een groeiend aantal huiseigenaren zijn die hun eigendom hebben kunnen doorverkopen, in plaats van te verkopen via een openbare verkoop.

Er zijn echter een heleboel mensen die niet zo fortuinlijk zijn. Als de bank niet heeft genomen het pand terug, dan zullen ze over het algemeen eisen dat al het geld dat ze kunnen krijgen voor de hypotheek, met inbegrip van alle stappen die zijn genomen om het pand te verkopen, alle kosten die zijn gemaakt tijdens de afscherming en alle beschadigde eigendom die aanwezig was. Als gevolg hiervan is het belangrijk dat u kijkt naar wat wordt genoemd de “automatische verblijfsperiode” sectie van de FHA lening. Dit is in verwijzing naar een bepaling die kan worden gevonden op het formulier dat schetst hoe je zal worden gelaten met rust als je niet langer wonen in het huis. Hier vindt u alle details over hoe de bank zal worden houden u stil tot het moment dat u stopt met het maken van betalingen op de specifieke woning, dus ze zullen geen record van je in hun boeken.

Het wordt gehouden voor een langere periode van tijd is een andere reden waarom veel van deze huiseigenaren hebben besloten dat het het beste zou zijn voor hen om te verkopen via een openbare verkoop. Wanneer u echter verkoopt, zult u extra tijd moeten nemen om te wachten op de bank om alle nodige juridische documenten te ontvangen die nodig zijn om de verkoop aan te gaan. Deze documenten omvatten alles wat aan u werd gegeven door de geldschieter of uw bedrijf, samen met alle papierwerk dat betrokken was bij de succesvolle verkoop. Echter, het bedrag dat u verkoopt voor zal het grootste deel van de besparingen die kunnen worden gemaakt.

Als u besluit dat u uw eigendom op deze manier wilt verkopen, raden wij u aan een ervaren onroerend goed taxateur in te huren om uw gebied te onderzoeken. Dit kan één persoon zijn, of een team van mensen. Als u besluit om een taxateur in te huren om het eigendom te bekijken, zorg er dan voor dat u hen vertelt over de hoge prijs die u voor het eigendom wilt, zodat zij het op de juiste manier op de lijst kunnen zetten. Als een taxateur komt, zal de bank nog steeds houden uw woning in het bestand met hen voor toekomstig gebruik, maar u zult degene zijn die moet blijven om extra betalingen aan hen te maken. Het is op dit punt dat u kunt beslissen wat uw volgende stap zal zijn. U kunt besluiten om te wachten op de taxatie alvorens te verkopen. Een ander ding dat u zult moeten overwegen wanneer u op deze manier verkoopt is dat uw betaling hoger zal zijn dan wanneer u wacht op een openbare veiling of het huis zelf laat verkopen. Echter, op de lange termijn, zal het een goede beslissing om te verkopen via een openbare veiling zijn. In de meeste staten kan een huis worden verkocht voor zoveel winst als u wilt.

Nogmaals, wanneer u op uw eigen verkoopt, raden wij u aan een taxateur in de arm te nemen wanneer u uw woning verkoopt. Hoewel dit een beetje meer moeite kan zijn, zult u merken dat het een nauwkeurige kijk geeft op de waarde van het onroerend goed. Uiteindelijk is het aan u om te beslissen of dit de beste manier is om uw huis te verkopen.